*Uwaga: powyższe zestawienia tworzone są w oparciu o popularność produktów w porównywarkach cen (większa popularność, wyższa pozycja).
Porady przed zakupem (znacznie parametrów)
Generowana moc: im moc jest większa, tym gofrownica szybciej się nagrzeje. Wśród dostępnych modeli znajdziemy takie o mocy od 700 do nawet 1500 Wat. Należy wspomnieć, że najczęściej kupowane są modele o mocy 1200 oraz 1300 Wat.
Uwielbiamy z mężem jeść gofry. Jak wiadomo nie zawsze chce się gdzieś wychodzić, żeby je kupić, a po drugie wszystko coraz to droższe, więc pomyślałam, że może takie gofry robiłabym sama... Proszę o info jakie modele są dobre, na co zwrócić uwagę, jakie parametry itp. Mówimy o gofrownicy nie droższej niż 200 zł.
Można powiedzieć, że masz dwa rodzaje gofrownic - zwykłe, z dwiema płytkami o odpowiednim kształcie oraz bardziej rozbudowane, gdzie płytki są wymienne i takie urządzenie może również służyć jako opiekacz. Co wybrać? Zależy czego potrzebujesz. Druga sprawa to moc. Większa moc, to szybsze osiągnięcie wymaganej temperatury, czyli szybciej gofry będą gotowe. Kolejna rzecz to rodzaj powłoki - poleca się teflonowe, bo nie przywiera do nich ciasto, a i łatwo się je myje. Żeliwne i ceramiczne raczej unikaj. Ważna jest także ilość gofrów jakie można upiec - zwykle 2 lub 4, czasami nawet 8. Mogą być też różne kształty - prostokątny, kwadraty, serca ... Zwróć jeszcze uwagę na jakość wykonania obudowy, spytaj czy się bardzo nie nagrzewa, sprawdź długość kabla, sposób obsługi (czy ma kontrolki informujące o nagrzaniu się płyt) itp.
Informujemy, iż wprowadzone przez Ciebie dane osobowe w powyższym formularzu komentarza będą wykorzystywane tylko w celu publikacji Twojej wypowiedzi na niniejszej stronie. Więcej informacji w polityce prywatności.
Pokaż więcej...
Zgadzam się na zapisywanie Cookie (możesz również nacisnąć "Krzyżyk", aby wyrazić zgodę):
Opinie o produktach